Τη μηχανογράφηση του Porto Carras Complex ανέλαβε θυγατρική της Informer

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2001 16:06

Tη μηχανογράφηση του συγκροτήματος PORTO CARRAS COMPLEX, ιδιοκτησίας της Τεχνικής Ολυμπιακής, ανέλαβε η εταιρεία SYSCO Α.Ε. θυγατρική του Ομίλου Εταιρειών INFORMER Α.Ε. όπου η INFORMER Α.Ε. συμμετέχει σε ποσοστό 80%.

Οπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της Informer προς το δ.σ. του ΧΑΑ, το εν λόγω έργο αφορά:

- Την εγκατάσταση, εκπαίδευση, υποστήριξη του αμερικάνικου ξενοδοχειακού λογισμικού H.I.S. Lodging Touch Front Office της εταιρίας H.I.S. (Hotel Information Systems Corp.) το οποίο, όπως υπογραμμίζεται, η SYSCO αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα με επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια.

- Την εγκατάσταση, εκπαίδευση, υποστήριξη του λογισμικού EPIKOUROS ToychPoint of Sales που αναπτύσσει η SYSCO και θα καλύψει μηχανογραφικά τα 50 και πλέον επισιτιστικά τμήματα του συγκροτήματος και την σύνδεσή τους (on - line) με το κεντρικό σύστημα. Η SYSCO θα εγκαταστήσει την τρίτη γενιά ξενοδοχειακών εφαρμογών της H.I.S. που λειτουργούν σε σύγχρονες βάσεις δεδομένων MS SQL Server και σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης PowerBuilder.

Ηδη, το έτος 2001 η SYSCO εγκατέστησε τα νέα της προϊόντα στα ξενοδοχεία Saint George Lycabettus, Montana Club και έχει υπογράψει συμβάσεις με 10 ακόμη μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θα υλοποιηθούν εντός του 2001.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα