Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2001 16:06

Τη μηχανογράφηση του Porto Carras Complex ανέλαβε θυγατρική της Informer

Tη μηχανογράφηση του συγκροτήματος PORTO CARRAS COMPLEX, ιδιοκτησίας της Τεχνικής Ολυμπιακής, ανέλαβε η εταιρεία SYSCO Α.Ε. θυγατρική του Ομίλου Εταιρειών INFORMER Α.Ε. όπου η INFORMER Α.Ε. συμμετέχει σε ποσοστό 80%.

Οπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της Informer προς το δ.σ. του ΧΑΑ, το εν λόγω έργο αφορά:

- Την εγκατάσταση, εκπαίδευση, υποστήριξη του αμερικάνικου ξενοδοχειακού λογισμικού H.I.S. Lodging Touch Front Office της εταιρίας H.I.S. (Hotel Information Systems Corp.) το οποίο, όπως υπογραμμίζεται, η SYSCO αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα με επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια.

- Την εγκατάσταση, εκπαίδευση, υποστήριξη του λογισμικού EPIKOUROS ToychPoint of Sales που αναπτύσσει η SYSCO και θα καλύψει μηχανογραφικά τα 50 και πλέον επισιτιστικά τμήματα του συγκροτήματος και την σύνδεσή τους (on - line) με το κεντρικό σύστημα. Η SYSCO θα εγκαταστήσει την τρίτη γενιά ξενοδοχειακών εφαρμογών της H.I.S. που λειτουργούν σε σύγχρονες βάσεις δεδομένων MS SQL Server και σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης PowerBuilder.

Ηδη, το έτος 2001 η SYSCO εγκατέστησε τα νέα της προϊόντα στα ξενοδοχεία Saint George Lycabettus, Montana Club και έχει υπογράψει συμβάσεις με 10 ακόμη μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θα υλοποιηθούν εντός του 2001.