Πτωτικά για τρίτη ημέρα κινείται το αργό

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2007 13:01

ΠΤΩΤΙΚΑ για τρίτη ημέρα στη Ν. Υόρκη κινήθηκε το αργό πετρέλαιο καθώς φαίνεται ότι τα διϋλιστήρια στις ΗΠΑ αυξάνουν τις προμήθειες βενζίνης και του πετρελαίου θέρμανσης.

Αυριανή έκθεση του υπουργείο Ενεργείας της χώρας ενδέχεται να δείξει ότι τα αμερικανικά διϋλιστήρια αύξησαν τους λειτουργικούς τους δείκτες στα υψηλότερα επίπεδα 10 μηνών, σύμφωνα με έρευνα του Bloomberg News. Οι προμήθειες πετρελαίου θέρμανσης πιθανόν αυξήθηκαν καθώς οι παραγωγοί άρχισαν να δημιουργούν αποθέματα πριν από τον χειμώνα.

Το αργό πετρέλαιο για τα συμβόλαια του Σεπτεμβρίου υποχώρησε έως 82 σεντς, ποσοστό 1,1%, φθάνοντας στα 74,07 δολ. το βαρέλι κατά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Ν. Υόρκης (Nymex). Στις 10:22 π.μ. στο Λονδίνο, τοπική ώρα διαπραγματεύθηκαν στα 74,08 δολ. το βαρέλι.

Το μπρεντ για τα συμβόλαια του Σεπτεμβρίου υποχώρησε έως 87 σεντς, ποσοστό 1,1%, φθάνοντας στα 75,99 δολ. το βαρέλι κατά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές στο ICE Futures του Λονδίνου. Τις 10:13 π.μ.. στο Λονδίνο, τοπική ώρα, διαπραγματεύθηκαν στα 76,05 δολ. το βαρέλι.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα