Aegean Airlines: Νέες συμβάσεις με Lufthansa Technik

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 11:27

Δύο νέες συμβάσεις ολοκληρωμένης τεχνικής και μηχανολογικής υποστήριξης υπέγραψαν η Αegean Airlines και η Lufthansa Technik.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τα επόμενα οκτώ χρόνια, η Lufthansa Technik θα εξυπηρετεί ένα στόλο έως και 27 αεροσκαφών A320 οικογένειας Airbus, μέσω Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης (TCS) με την παροχή εξαρτημάτων- ανταλλακτικών για τον κόμβο του αερομεταφορέα στην Αθήνα.

Η συμφωνία, όπως υπογραμμίζεται, δίνει τη δυνατότητα στην Aegean Airlines να συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κόσμο σε ανταλλακτικά αεροσκαφών, με προεπιλεγμένο απόθεμα περισσότερων από 1.000 διαφορετικούς κωδικούς μονάδων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων συντήρησης.

Μια επιπλέον σύμβαση Ολοκληρωμένης Μηχανολογικής Υποστήριξης (TES) καλύπτει την ολοκληρωμένη τεχνική κάλυψη των κινητήρων IAE V2500 αεροσκαφών Airbus, που επί του παρόντος ενσωματώνονται στο στόλο του αερομεταφορέα. Η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των κινητήρων θα πραγματοποιείται βάσει συμφωνημένων όρων χρονικής παράδοσης. Παράλληλα, η Lufthansa Technik θα παρέχει πρόσβαση σε διαθέσιμους κινητήρες σε περίπτωση που ζητηθεί από την Aegean Airlines.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΡΑΙΓ



Σχολιασμένα