Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική: Το 2009 έτοιμο το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2007 17:49

Το 2009 θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην Ελλάδα που κατασκευάζει η Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική ΑΕ (ΜΒΔΤ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, ήδη έχουν κατεδαφιστεί των παρακείμενων κτιρίων και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες εκσκαφής.

Το εμπορικό κέντρο θα έχει επιφάνεια ανωδομής σχεδόν 69.000 τ.μ. και Σταθμό Αυτοκινήτων χωρητικότητας άνω των 3.000 θέσεων στάθμευσης και το αναμενόμενο συνολικό κόστος γης και κατασκευής αναμένεται να ανέλθει στα 250 εκ. περίπου.

Τα ετήσια συνολικά έσοδα από το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό και το κτίριο γραφείων - καταστημάτων επί της Λ. Συγγρού 340, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2008, αναμένεται να ανέλθουν σε 40 εκ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι τα συγκεκριμένα έργα παίζουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της δραστηριοποίησης της εταιρίας στον εμπορικό τομέα, σύμφωνα με την αναπτυξιακή στρατηγική της ΜΒΔΤ, ενώ η εταιρία επεκτείνεται επίσης στον τουριστικό τομέα όπου και έχει δύο σημαντικά έργα στο αναπτυξιακό της πρόγραμμα τα οποία αποτελούνται από 36.000 τ.μ. επιφάνειας ανωδομής σε οικόπεδα 131 στρεμμάτων.

Ο κ. Μπάμπης Βωβός, Πρόεδρος της ΜΒΔΤ AE, δήλωσε: Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πρόοδο που έχουμε σημειώσει στο εμπορικό κέντρο του Βοτανικού, καθώς έχουμε λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις Δημοτικές Αρχές. Η ζήτηση από μισθωτές αναμένεται να είναι υψηλή, λόγω του μεγάλου μεγέθους του εμπορικού κέντρου, της τοποθεσίας του καθώς και λόγω της σπανιότητας εμπορικών κέντρων στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του εμπορικού κέντρου, το οποίο προορίζεται να γίνει ένας εξαιρετικός εμπορικός προορισμός δίπλα στην καρδιά της Αθήνας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα