Την Πέμπτη το μεγάλο ναυτιλιακό συνέδριο της «Ν» με την συμμετοχή τεσσάρων υπουργών

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 10:42
UPD:10:42

Με την παρουσία και συμμετοχή στις εργασίες του τεσσάρων υπουργών της κυβέρνησης και με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρο Βενιάμη πραγματοποιείται την προσεχή Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, το 5ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της «Ναυτεμπορικής» στο Μέγαρο Μουσικής.

Η «Ν» με το συνέδριο που έχει τίτλο «Η ναυτιλία στη δεκαετία των μεγάλων αλλαγών και προκλήσεων» στοχεύει με την παρουσία των τεσσάρων υπουργών στις επιμέρους ενότητες του συνεδρίου να συμβάλει μέσα από τον διάλογο που θα αναπτυχθεί στην περαιτέρω σύνδεση της ελληνικής ναυτιλίας με τον τόπο της, μια σύνδεση που μπορεί να προσφέρει μια επιπλέον δυναμική στη νέα αναπτυξιακή πορεία που εισέρχεται σταδιακά η χώρα. Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της EEE Θεόδωρος Βενιάμης, ο οποίος αναμένεται να δώσει το στίγμα των θέσεων της μεγαλύτερης ναυτιλίας του πλανήτη.

Στο συνέδριο  θα παρουσιασθεί η μελέτη της Deloitte που έγινε αποκλειστικά για το συνέδριο της «Ν», με θέμα «H συνεισφορά της ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία».

Η μελέτη θα δώσει την ευκαιρία και στους συμμετέχοντες στο πάνελ να καταθέσουν ενώπιον του υπουργού τις απόψεις τους για το πώς μπορεί να διερευνηθεί το «impact» της ελληνόκτητης ναυτιλίας στην εθνική οικονομία.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

https://events.naftemporiki.gr/ShippingConference2020/Schedule



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα