Οδηγός για προσφορές από το eBay εν όψει Black Friday

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 13:37
UPD:13:40
REUTERS/Beck Diefenbach

Στοιχεία πωλήσεων της αγοράς από εκατομμύρια πελάτες σε όλον τον κόσμο αναλύει το eBay, που κυκλοφόρησε τον οδηγό με τα δημοφιλέστερα προϊόντα της σεζόν.

Στο οδηγό αποκαλύπτονται τα πέντε πιο δημοφιλή προϊόντα που αγοράζονται από εκατομμύρια πελάτες του eBay σε προϊοντικές κατηγορίες όπως ρετρό, αξεσουάρ μόδας, ηλεκτρονικά είδη, αγαπημένη pop κουλτούρα, παιχνίδια, αθλήματα και πολλά άλλα.

Με βάση έρευνες και πωλήσεις στο eBay από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, μερικές ελκυστικές ιδέες που προτείνει είναι:

  • Ο pro της τεχνολογίας: το νέο μοντέλο κινητού της Apple τράβηξε τα βλέμματα με τις νέες δυνατότητες στην κάμερα, τη νυχτερινή λειτουργία που διαθέτει, αλλά και το νέο χαρακτηριστικό «Slofie», για τη λήψη selfie βίντεο αργής κίνησης. Με τις εξαιρετικές κριτικές να το φέρνουν μπροστά στις εξελίξεις, το iPhone 11 είναι το Νο1 δημοφιλές προϊόν τεχνολογίας που αναζητούν όσοι αγοράζουν από το eBay. Προβλέπεται μάλιστα να ξεπεράσει κατά 138% τις πωλήσεις του κλασικού μοντέλου.
  • Άλλες επιλογές δώρων που επιλέγουν οι λάτρεις της Apple: Vintage 1980s Apple Mac μπλουζάκια και Apple Airpods 2.
  • Οι κονσόλες επιστρέφουν δυναμικά: Οι retro κονσόλες έχουν την τιμητική τους. Όταν η Nintendo τον Σεπτέμβριο γιόρτασε την 130ή επέτειό της, οι πωλήσεις για το Nintendo Switch και το Nintendo 64 ήταν στο eBay κατά μέσο όρο 2 αγορές ανά λεπτό. Θεαματική αύξηση, κατά 205% ετησίως, πέτυχαν και οι κονσόλες N64, καθιστώντας το συγκεκριμένο μοντέλο μια μοναδική επιλογή δώρου για τους πιο νοσταλγικούς millennials.
  • Επιπλέον, οι θαυμαστές της Nintendo επέλεξαν: το Nintendo Switch Lite, το Pokémon Sword και το Pokémon Shield.
  • Τα πιο Hot gadget για την κουζίνα: Ενώ οι ηλεκτρικές χύτρες Instant Pots ήταν πέρυσι το πιο αγαπημένο δώρο, οι αγοραστές αυτή τη σεζόν αναζητούν φριτέζες για να εμπλουτίσουν το «οπλοστάσιο» της κουζίνας τους. Συγκεκριμένα, οι φριτέζες φέτος γίνονται επίσημα το πιο δημοφιλές gadget της κουζίνας, εκθρονίζοντας τις Instant Pots, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 61% τον Οκτώβριο.
  • Χειροποίητες τσάντες: Οι τσάντες χιαστί, οι οποίες έκαναν σημαντικές πωλήσεις, που φτάνουν έως και 65% σε ετήσια βάση, είναι ο πιο ελκυστικός τύπος τσάντας και τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις για τις Strathberry τσάντες χιαστί σημείωσαν αύξηση πωλήσεων έως και 300% τον προηγούμενο χρόνο στο eBay, ενώ παράλληλα το φαινόμενο Meghan Markle παραμένει ισχυρό.
  • Εκείνοι όμως που θεωρούν τους εαυτούς τους trendsetters επιλέγουν την τσάντα Gucci Belt και την Celine Small C.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα