Γερμανός: Νέο έργο για το Π.Ν. του Περού

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2006 13:54

Και δεύτερο έργο για το Πολεμικό Ναυτικό του Περού αναλαμβάνει το Βιομηχανικό Συγκρότημα της Γερμανός ΑΒΕΕ, ενώ μέσα στον Ιανουάριο του 2006 ολοκληρώνεται η παράδοση του εξοπλισμού στο Πολεμικό Ναυτικό της Νότιας Αφρικής.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά την αντίστοιχη ανάθεση του 2004, η βιομηχανική δραστηριότητα της Γερμανός ΑΒΕΕ κέρδισε και δεύτερο διεθνή διαγωνισμό του Πολεμικού Ναυτικού του Περού, αναλαμβάνοντας την κατασκευή μίας ακόμη μπαταρίας υποβρυχίου τύπου 209 1200. Το νέο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2006, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 2005 η Sunlight παρέδωσε τον αντίστοιχο εξοπλισμό που προέβλεπε η πρώτη συμφωνία η οποία είχε υπογραφεί το 2004.

Παράλληλα, τον Ιανουάριο του 2006 αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο που είχε ανατεθεί στο βιομηχανικό συγκρότημα Sunlight από την TKMS Shipyard - HDW GmbH με τελικό πελάτη το Πολεμικό Ναυτικό της Νότιας Αφρικής. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο που είχε συναφθεί το 2002 περιελάμβανε την κατασκευή τριών συστοιχιών μπαταριών για υποβρύχια τύπου 209 1400Μ. Σε συνέχεια των μπαταριών που παραδόθηκαν το 2004 και το 2005, η τρίτη και τελευταία μπαταρία θα παραδοθεί από τη Γερμανός στις αρχές του νέου έτους.

Απάντηση σε Επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σε απάντηση της από 11/01/2006 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αριθμός πρωτοκόλλου 71, αναφορικά με τα δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου περί επικείμενης συμφωνίας της PC SYSTEMS Α.Ε. με επενδυτή, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στα πλαίσια των ενεργειών της για την επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρίας εξετάζει πάντα όλες τις δυνατότητες που παρουσιάζονται.

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, όπως και στο παρελθόν, υπάρχουν προτάσεις για ενδεχόμενη συμμετοχή επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, οι οποίες αξιολογούνται. Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία ή προσυμφωνία, η εταιρεία αναφέρει ότι θα ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΜ



Σχολιασμένα