Η PC Systems για την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2006 12:47

«Η πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού εκ μέρους της εταιρείας μας είναι πάντα άμεση και πλήρης και στηρίζεται στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή του, στη βάση γεγονότων που αφορούν τις επιχειρηματικές εξελίξεις και όχι σε φημολογούμενες εξελίξεις οι οποίες προκύπτουν ή διοχετεύονται από τρίτους».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της PC Systems σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Χ.Α. για την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας. Στην ανακοίνωσή της η PC Systems αναφέρει επίσης τα εξής:

«1. Σε απάντηση της από 5/1/2006 ερώτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την σημαντική άνοδο της μετοχής της εταιρείας στο πρόσφατο χρονικό διάστημα, ενημερώσαμε με την από 5/1/2006 ανακοίνωσή μας, ότι ''δεν υπάρχουν γεγονότα τα οποία να γνωρίζουμε και τα οποία να δικαιολογούν την άνοδο αυτή''.

2. Σε απάντηση της από 11/1/2006 ερώτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου περί συμφωνίας με ενδιαφερόμενο επενδυτή, ενημερώσαμε με την από 11/1/2006 ανακοίνωσή μας ότι “η εταιρεία εξετάζει πάντα όλες τις δυνατότητες που παρουσιάζονται ενώ κατά την παρούσα χρονική στιγμή, υπάρχουν προτάσεις για ενδεχόμενη συμμετοχή επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, οι οποίες αξιολογούνται.

3. Ενημερώσαμε με την από 12/1/2006 ανακοίνωσή μας, ότι επιδόθηκε στην εταιρεία μας αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης από την εταιρεία IBM Ελλάς Συστήματα Επεξεργασίας Πληροφοριών Α.Ε. για οφειλή μας ύψους 780.393 ευρώ και ότι συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο εταιρειών η διευθέτηση του άνω θέματος εντός ευθέτου χρόνου.

Κατόπιν των ανωτέρω θεωρούμε ότι προκύπτει ότι η πρόσφατη πληροφόρηση της εταιρείας προς το επενδυτικό κοινό είναι επαρκής και ικανοποιητική. Επίσης, θέλουμε να τονίσουμε ότι θα συνεχίσουμε την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, με έγκαιρο και έγκυρο τρόπο, για κάθε σχετική επιχειρηματική εξέλιξη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΤΧ
  • ΓΔ



Σχολιασμένα