Διήμερο FORTHnet στο FNAC

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2006 12:50

Ενημερωτικό και ψυχαγωγικό διήμερο για του φίλους του Internet διοργανώνουν η FORTHnet σε συνεργασία με το κατάστημα FNAC. Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το κατάστημα FNAC (Δ/ση: Αν. Παπανδρέου 35, Μαρούσι - εντός εμπορικού κέντρου The Mall) στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2006, θα μπορούν να δοκιμάσουν στην πράξη εφαρμογές μέσω της τεχνολογίας ADSL όπως on line games, τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Internet (VoIP), «κατέβασμα» μουσικών αρχείων και video κ.α.

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σειρά από ενδιαφέρουσες ενημερωτικές παρουσιάσεις από στελέχη της FORTHnet με θέματα που αφορούν στις δυνατότητες και τα οφέλη που προφέρει το γρήγορο Internet, στην ασφάλεια των χρηστών κατά την περιήγησή τους στο WWW, και σε τρόπους προστασίας των παιδιών από κινδύνους που απορρέουν από την κακή χρήση του διαδικτύου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της FORTHnet, μόνο κατά τη διάρκεια του διημέρου, όσοι αγοράσουν από τo FNAC τα προϊόντα ADSL in a box ή και ADSL in a box Plus της FORTHnet, εκτός της προσφοράς των τριών επιπλέον μηνών δωρεάν, θα πάρουν και ένα δώρο έκπληξη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΤΛ



Σχολιασμένα