Λονδίνο: Κορυφώνονται οι εργασίες του Roadshow- Επαφές Σταϊκούρα με επενδυτικά σχήματα

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 10:13
UPD:11:06
Nick Paleologos / SOOC/

Στο «14ο Annual Roadshow» που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών στο Λονδίνο, σε συνεργασία με διεθνούς κύρους επενδυτικές τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα παραβρεθεί σήμερα το μεσημέρι, ως κεντρικός ομιλητής, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει πολλές κατ’ ιδίαν συναντήσεις με συμμετέχουσες εταιρείες και επενδυτικά σχήματα.

Σε λίγη ώρα (10:30 ώρα Ελλάδος) θα μιλήσει στο κανάλι του Bloomberg ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ., Σωκράτης Λαζαρίδης,  ενώ μία ώρα αργότερα θα μιλήσει και η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μηνύματα από τα πρώτα ραντεβού των εισηγμένων με τους εκπροσώπους των 100 και πλέον funds είναι ιδιαίτερα θετικά και οι συζητήσεις γίνονται σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.

Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι διαπιστώνεται επανάκαμψη μεγάλων funds έπειτα από χρόνια, τα οποία μάλιστα δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για τις ελληνικές εισηγμένες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα: Blackrock, BNP Paribas, Deutsche Bank, Fidelity MGMT & Research, Goldman Sachs, GSO, Hamblin Watsa INV Counsel, Invesco, JP Morgan, One Investments, Schroders, Soros Fund MGMT, Stewart Investors, T Rowe Price, TT International και Wellington κ.α. Τα funds επιδίδονται σε στοχευμένες ερωτήσεις σχετικά με την πορεία των εταιρειών και τις προοπτικές και φαίνεται μια προδιάθεση για τοποθετήσεις.

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα