Στην τελική ευθεία το ν/σ για τον Τουρισμό

Υπό επεξεργασία και το ν/σ για την πίστα Φόρμουλα 1 - Στις 18/2 η ανακοίνωση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2006 15:35
UPD:15:39

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το γενικό νομοσχέδιο για τον Τουρισμό, όπως επίσης και αυτό που αφορά ειδικά τον ιαματικό τουρισμό -στο οποίο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που ευνοούν την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Παράλληλα το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης επεξεργάζεται νομοσχέδιο που αφορά την υλοποίηση πίστας Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα. Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες του νομοσχεδίου, σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, για το πώς θα μπορέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να αποκτήσει πίστα τέτοιων προδιαγραφών. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος είναι και το γεγονός ότι ο κατάλογος με τις περιοχές που καταθέτουν πρόταση για την κατασκευή πίστας F1 όλο και μεγαλώνει. Σε αυτόν έχουν προστεθεί η Κρήτη, η Ρόδος και η Καλαμάτα, ενώ στη μάχη της διεκδίκησης είναι ήδη η Πάτρα και ο Ορχομενός. Οι διεθνείς διοργανωτές των αγώνων F1 βλέπουν με πολύ θετικό μάτι τη δημιουργία πίστας στην Ελλάδα, θεωρώντας τη χώρα μας ως ιδανικό τόπο για τέτοια δραστηριότητα.

Επιπρόσθετα, προωθούνται από το υπουργείο ενέργειες που θα ευνοούν την υλοποίηση πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων (τεσσάρων και πέντε αστέρων) ανά την Ελλάδα. Τέλος, στις 18 Φεβρουαρίου αναμένεται η ανακοίνωση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Ελλάδας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα