ΟΤΕ: Η απόφαση της Ε.Ε. δεν επηρεάζει την εθελουσία έξοδο

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2006 12:47
UPD:12:48

H απόφαση των αρμόδιων οργάνων της Ε.Ε. να εξετάσουν εάν η κρατική ενίσχυση προς το ΤΑΠ-ΟΤΕ αντίκειται στους κανόνες του ανταγωνισμού http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/08/1150677.htm , δεν επηρεάζει καθόλου την ομαλή πορεία της εθελουσίας αποχώρησης του προσωπικού του ΟΤΕ.

Τα παραπάνω τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΤΕ σχολιάζοντας δημοσιεύματα για το θέμα της εθελουσίας αποχώρησης του προσωπικού. Για το θέμα αυτό η διοίκηση του Οργανισμού αναφέρει επίσης τα εξής:

«Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη και είχε γνωστοποιηθεί εγκαίρως και δημοσίως σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, επενδυτές και συνδικαλιστικούς φορείς.

• Μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης από την Ε.Ε. την δαπάνη της εθελουσίας αποχώρησης θα καλύπτει ο ΟΤΕ που έχει συμπεριλάβει το συνολικό κόστος της στο λογαριασμό αποτελεσμάτων του 2005, δίχως να συνυπολογίσει την κρατική ενίσχυση προς το ΤΑΠ-ΟΤΕ.

• Ο ΟΤΕ έχει λάβει επίσημη διαβεβαίωση ότι η διυπουργική απόφαση που χρειάζεται για την υλοποίηση της εθελουσίας αποχώρησης θα υπογραφεί σύντομα ώστε να αρχίσει άμεσα η χορήγηση συντάξεων από το ΤΑΠ-ΟΤΕ προς τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα