Louis: Αγορά κρουαζιερόπλοιου

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2006 11:35

Tην υπογραφή συμφωνίας με την φινλανδική εταιρεία Birka Cruises για την αγορά του κρουαζιερόπλοιου “Birka Princess” αντί 35 εκατ. δολ. ανακοίνωσε η Louis Cruise Lines. Η παράδοση του πλοίου αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου μήνα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Louis, το “Birka Princess” κατασκευάστηκε στη Φινλανδία το 1986 και έτυχε πλήρους ανακαίνισης της τάξης των 26 εκατ. δολ. τo 1999. Είναι 22.412 τόνων και διαθέτει 584 καμπίνες στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν 1537 επιβάτες. Διαθέτει μεταξύ άλλων τρία εστιατόρια, διάφορα μπαρ, μεγάλο σαλόνι παραστάσεων, χώρο διασκέδασης, σημαντικό αριθμό καταστημάτων, παιδότοπο, αίθουσες συνεδρίων κ.ά..

Το νέο απόκτημα της Louis θα εκτελεί από τον φετινό Απρίλιο, τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά για λογαριασμό της Louis Hellenic Cruises.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η αγορά του “Birka Princess” είναι ενδεικτική της δέσμευσης της Louis για την ενίσχυση της ελληνικής κρουαζιέρας και του τουρισμού στην Ελλάδα εν γένει και αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου για ανάδειξη του Πειραιά σε κομβικό κέντρο κρουαζιέρας στην Μεσόγειο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα