Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση Infacoma

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2006 10:02

Αρχίζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη η 23η διεθνής έκθεση δομικών υλικών Infacoma της HELEΧPO, την οποία θα εγκαινιάσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γεώργιος Καλαντζής.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολυκλαδική έκθεση της Ελλάδας και της νοτιανατολικής Ευρώπης, στον τομέα των κατασκευών και της δόμησης. Στην έκθεση μετέχουν 1.116 εκθέτες από την Ελλάδα και 35 χώρες του εξωτερικού.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα λειτουργήσει στην Infacoma ειδικό σαλόνι- αφιέρωμα στα είδη υγιεινής, τα πλακίδια, αξεσουάρ και έπιπλα μπάνιου. Επίσης, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της 23ης INFACOMA, θα γίνει βράβευση καινοτόμων προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα ξεκινήσει την Παρασκευή το διήμερο συνέδριο «Real Estate-Νέα Εποχή», στη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν θέματα όπως: η στρατηγική για την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, η ανάπτυξη εμπορικών κέντρων- πάρκων, οι μεγάλες προκλήσεις για τις εταιρείες real estate, η αγορά ακινήτων στις χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, αλλά και οι φορολογικές επιδράσεις στον τομέα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα