Οκτώ πλοία απέπλευσαν από το λιμάνι της Πάτρας

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2006 13:31

Αυξήθηκε ο αριθμός των πλοίων που απέπλευσαν από το λιμάνι της Πάτρας. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, συνολικά οκτώ πλοία απέπλευσαν από το λιμάνι – χωρίς επιβάτες και αυτοκίνητα - με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, απ΄ όπου εκτελούν ή θα εκτελέσουν κανονικά δρομολόγια προς την Ιταλία.

Στο λιμάνι της Πάτρας εξακολουθούν να παραμένουν περίπου επτά πλοία, ενώ στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Ακτής Δυμαίων, όπως και στην λεωφόρο Κανελλόπουλου, που συνδέει την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών με το λιμάνι, εξακολουθούν να παραμένουν σταθμευμένες δεκάδες νταλίκες διεθνών μεταφορών.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο γερμανός οδηγός νταλίκας και ο συμπατριώτης του συνοδηγός, οι οποίοι επιχείρησαν χθες το απόγευμα να μπουν με το αυτοκίνητο σε πλοίο, την ώρα που στον καταπέλτη του βρίσκονταν απεργοί ναυτεργάτες και μέλη του ΠΑΜΕ που τους συμπαραστέκονταν.

Στο μεταξύ, κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι της Κυλλήνης προς την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, ενώ και πάλι σήμερα το δρομολόγιο του πλοίου από την Σάμη της Κεφαλονιάς προς την Πάτρα δεν έγινε και το πλοίο «έπιασε» στην Κυλλήνη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα