DaimlerChrysler: Ανακαλεί 23.677 Mercedes S-Class στην Κίνα

Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2006 08:47

ΣΤΗΝ ανάκληση 23.677 αυτοκινήτων Mercedes-Benz S- Class στην Κίνα, θα προχωρήσει η πέμπτη σε μέγεθος αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, DaimlerChrysler AG, για να διορθώσει ατέλειες, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση στο Web site της General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine, επικαλούμενο την αυτοκινητοβιομηχανία.

Τα αυτοκίνητα παρήχθησαν μεταξύ τον Οκτώβριο του 1998 και τον Μάρτιο του 2005, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι ατέλειες στο σύστημα εξάτμισης, ενδέχεται να οδηγήσει σε ρωγμές στο ντεπόζιτο της βενζίνης και σε απώλεια καυσίμων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι πωλήσεις της Mercedes-Benz αυξήθηκαν 39% στην Κίνα πέρυσι, καθώς η αύξηση του πλούτου, ώθησε περισσότερους ανθρώπους να αγοράσουν αυτοκίνητα πολυτελείας. Η DaimlerChrysler, με έδρα τη Στουτγάρδη της Γερμανίας, πούλησε 16.128 αυτοκίνητα Mercedes σε καταναλωτές στην Κίνα πέρυσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της τον Ιανουάριο.

Η Κίνα άρχισε να εφαρμόζει τους νόμους της ανάκλησης αυτοκινήτων το 2004. Από τότε, 25 αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της Toyota Motor Corp. και της Honda Motor Co. έχουν ανακαλέσει από την κυκλοφορία περίπου 360.000 ελαττωματικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με την ένωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα