FBBank: Αναπροσαρμογή επιτοκίων από 15 Μαρτίου

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2006 13:20

Στο πλαίσιο της απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) να αυξήσει το βασικό επιτόκιο κατά 0,25%, η FBBank προχωρά σε νέα αύξηση των επιτοκίων καταθέσεων στους λογαριασμούς PREMIUM (ταμιευτηρίου και τρεχούμενους).

Συγκεκριμένα για τους λογαριασμούς PREMIUM, οι οποίοι έχουν κλιμακούμενο επιτόκιο, το επιτόκιο αυξάνεται σε 1,50% για ποσά έως €3.000, ενώ για μεγαλύτερα ποσά κλιμακώνεται σταδιακά μέχρι 2,25%.

Σε ό,τι αφορά τα επιτόκια χορηγήσεων, η FBBank αναπροσαρμόζει τα επιτόκια των δανειακών προϊόντων κυμαινόμενου επιτοκίου που συνδέονται συμβατικά με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ. Συγκεκριμένα, το κυμαινόμενο επιτόκιο του Ευρωπαϊκού Στεγαστικού Δανείου αναπροσαρμόζεται ανάλογα κατά 0,25%, ενώ αμετάβλητο θα διατηρηθεί το περιθώριο (spread). Παράλληλα, το επιτόκιο του στεγαστικού δανείου σταθερής περιόδου για 3 έτη αναπροσαρμόζεται σε 4,75% ενώ το επιτόκιο του στεγαστικού δανείου σταθερής περιόδου για 5 έτη αναπροσαρμόζεται σε 5,25%. Αμετάβλητο παραμένει το σταθερό επιτόκιο στεγαστικού δανείου για ένα έτος στο 3,50%.

Τέλος, το βασικό επιτόκιο επιχειρηματική πίστης και το βασικό επιτόκιο καταναλωτικής πίστης διαμορφώνονται σε 7,0% και 8,0% αντίστοιχα. Συνεπώς αναπροσαρμόζονται ανάλογα τα επιτόκια των επιχειρηματικών και καταναλωτικών δανείων που έχουν ως βάση τα επιτόκια αυτά.

Τα νέα επιτόκια θα ισχύσουν από τις 15 Mαρτίου 2006.

Σήμερα η FBBank αριθμεί 12 καταστήματα, τα οποία βρίσκονται στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τη Γλυφάδα, το Μαρούσι, την Κηφισιά, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης, την Κέρκυρα και τη Ρόδο. Τα καταστήματα είναι εφοδιασμένα με ATM και προσφέρουν το σύνολο των υπηρεσιών της Τράπεζας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Οι πελάτες της FBBank έχουν δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο 600 ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα