«Την Ελλάδα τη δυσφήμησαν οι απαράδεκτες λογιστικές τακτικές του ΠΑΣΟΚ»

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2006 13:54

Σκληρή απάντηση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου στο ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την καταγραφή των αμυντικών δαπανών, μετά και τη σχετική απόφαση της Eurostat.

«Σαν κλασσικοί εγκληματίες επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος και ζητούν και τα ρέστα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε:

«Δεν βρίσκεται ακόμη καμία δικαιολογία, γιατί οι αρχιτέκτονες της παραποίησης των αριθμών, εκείνοι που κορόιδεψαν τους έλληνες πολίτες και τους ευρωπαίους εταίρους δεν έχουν βρει μια λέξη μεταμέλειας και συγγνώμης».

Όπως υποστήριξε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, το ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια πολύ άκομψου εντυπωσιασμού, αποσιωπά ότι η απογραφή δεν ήταν μόνο για τις αμυντικές δαπάνες. Οι αμυντικές δαπάνες -σημείωσε- ήταν ένα μικρό κομμάτι της απογραφής που είχε στόχο της τις αλχημείες και τη δημιουργική λογιστική που, κατά σύστημα, εφάρμοζαν αυτοί που σήμερα βγαίνουν ως επικριτές.

Οι Ελληνες, τόνισε ο κ.Αντώναρος, ξέρουν πολύ καλά ποιός μαγείρεψε τους αριθμούς και περιμένουν τη μεταμέλεια και τη συγγνώμη.

Την Ελλάδα, τη δυσφήμησαν οι απαράδεκτες λογιστικές τακτικές των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και του τότε πρωθυπουργού, ο οποίος επίσης δεν έχει ζητήσει συγγνώμη, κατέληξε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα