Διεύρυνση συνεργασίας Π. Πετρόπουλος, Bombardier

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2001 17:09

Στην υπογραφή συμφωνίας αντιπροσώπευσης όλων των προϊόντων αναψυχής της καναδικής Bombardier προχώρησε η Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Εως σήμερα, η συνεργασία περιορίζονταν στον τομέα των εξωλέμβιων κινητήρων Johnson και Evinrude. Στην Ελλάδα τα προϊόντα αυτά είναι κυρίως γνωστά από τα προσωπικά υδροσκάφη (Personal Watercraft) Sea-Doo, τα οποία έχουν μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 40%.

Εκτός όμως από τα Sea-Doo, η συμφωνία περιλαμβάνει τα σκάφη αναψυχής Sea-Doo Sports Boats και τα οχήματα παντός εδάφους ΑΤV (all terrain vehicles).

H δραστηριότητα θα ενταχθεί στην Επιχειρηματική Μονάδα Εξωλεμβίων και Σκαφών της ελληνικής εταιρείας, η οποία εκτός από τα προϊόντα της Bombardier προωθεί και τα σκάφη Zodiac, Bombard και Avon.

Η Bombardier είναι από τους μεγαλύτερους διεθνώς κατασκευαστές αεροπλάνων, τρένων και προϊόντων αναψυχής. Ενδεικτικά αναφέρονται τα αεροπλάνα Canadair και Learjet και οι συρμοί του Μετρό Αθηνών. Απασχολεί 79.000 άτομα σε 24 χώρες της Αμερικής, Ευρώπης και Ασίας. Οι συνολικές πωλήσεις του 2000 ήταν 16,1 δισ. δολ., το 90% των οποίων αφορά πωλήσεις εκτός Καναδά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΤΡΟ



Σχολιασμένα