Ανάκληση οχημάτων Νissan και Renault

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006 14:32

Στην ανάκληση οχημάτων από την ελληνική αγορά, λόγω προβλημάτων που παρουσιάζουν, προχωρούν οι επίσημοι αντιπρόσωποι Nissan και Renault.

Η επίσημη αντιπρόσωπος της Nissan στη χώρα μας ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Ανάπτυξης για την έναρξη των ακόλουθων ανακλήσεων κατά την περίοδο Μάρτιος έως Μάιος 2006:

- Φορτηγά Nissan D40: H ανάκληση περιλαμβάνει 1.163 οχήματα, στα οποία υπάρχει η πιθανότητα, λόγω μη σωστής τοποθέτησης του κάτω μέρους του άξονα του τιμονιού στο σύστημα διεύθυνσης, να εμφανιστεί μείωση της κατευθυντικότητας του αυτοκινήτου. Η ανάκληση θα γίνει μέσα στο Μάρτιο 2006.

- Επιβατικά αυτοκίνητα Nissan Pathfinder R51: Η ανάκληση αφορά 148 οχήματα. Το πρόβλημα είναι ίδιο με της προηγούμενης κατηγορίας και θα γίνει επίσης μέσα στο Μάρτιο.

- Επιβατικά Nissan X-Trail T130: Η ανάκληση περιλαμβάνει 4.210 οχήματα διότι υπάρχει πιθανότητα ο σωλήνας πλήρωσης του ρεζερβουάρ να οξειδωθεί στο σημείο που στηρίζεται από το μπρακέτο, με αποτέλεσμα να τρυπήσει. Η ανάκληση θα γίνει το Μάιο.

Όσον αφορά τη Renault, η ανάκληση αφορά το μοντέλο Scenic και συγκεκριμένα 3.940 οχήματα, στα οποία πρέπει να γίνει έλεγχος στη βίδα στερέωσης της υποδοχής πόρπης των δύο πίσω πλαϊνών ζωνών ασφαλείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα