Fashion Box: Νέο κατάστημα Replay στη Ζάκυνθο

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006 14:33

Τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος Replay στη Ζάκυνθο και την ένταξη στο εταιρικό της δίκτυο του franchise καταστήματος Replay στο Κολωνάκι ανακοίνωσε σήμερα η Fashion Box Ελλάς.

Πιο συγκεκριμένα, στα μέσα Μαρτίου η εταιρεία προχώρησε στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού παραχώρησης χρήσης σήματος πενταετούς διάρκειας για την δημιουργία καταστήματος στην Ζάκυνθο, επί της οδού Αλεξάνδρου Ρώμα 74 με την εταιρία Σ. ΔΙΟΜΑΝΤΑΡΗΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο κατάστημα, συνολικού μεγέθους 120 τ.μ. αναμένεται να ξεκινήσει την δραστηριότητά του εντός του Απριλίου 2006 και η στρατηγική επιλογή της τοποθεσίας λειτουργίας του αναμένεται να συμβάλει ιδιαίτερα στην αυξημένη ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού, δεδομένης της τουριστικής κίνησης του νησιού. Επιπρόσθετα, μέσα στο πλαίσιο ενδυνάμωσης των δραστηριοτήτων λιανικής, η εταιρεία ενέταξε στο δίκτυο εταιρικών καταστημάτων το Replay Store Κολωνακίου. Το κατάστημα, το οποίο ήδη ανακαινίζεται και θα λειτουργήσει στις αρχές Απριλίου 2006, βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Αθήνας επί των οδών Ηρακλείτου και Τσακάλωφ και έχει συνολική επιφάνεια 70 τ.μ., ενώ μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως franchise σημείο πώλησης από τη εταιρεία CTS ΕΠΕ.

Πλέον, το διευρυμένο δίκτυο διανομής της εταιρείας αριθμεί σήμερα 47 σημεία πώλησης, εκ των οποίων 36 στην Ελλάδα και 11 στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει συνολικά 200 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα