Ο N. Αντιμησάρης νέος γενικός διευθυντής της Mapfre Asistencia

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2006 17:33

O κ. Nικόλαος Αντιμησάρης ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στην πολυεθνική ισπανική εταιρεία Mapfre Asistencia SA, μέλος του Ομίλου Mapfre.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αντιμησάρης σπούδασε Οικονομικά και Marketing στη Λιέγη του Βελγίου. Ξεκίνησε το 1994 την καριέρα του στην ελληνική θυγατρική της Mapfre Asistencia, την Eurosos Assistance SA, ως νόμιμος εκπρόσωπος και γενικός διευθυντής, στην οποία διατηρεί έως και σήμερα την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου.

Το 2001 μετακινήθηκε στην έδρα της εταιρείας στη Μαδρίτη, αναλαμβάνοντας τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Στη συνέχεια, το 2004, προήχθη στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, έχοντας στην επίβλεψή του πέντε περιφερειακές Διευθύνσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Mapfre αποτελεί το μεγαλύτερο ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό Όμιλο του Ισπανόφωνου κόσμου από το 1934. Το 2005 ο συνολικός κύκλος εργασιών της Mapfre Asistencia παγκοσμίως ξεπέρασε τα 475 εκ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 30% σε σχέση με το 2004, ενώ το 2006 ο κύκλος εργασιών προβλέπεται να ανέλθει στα 600 εκ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα