NotosCom: Μεταφέρεται το Notos Home από την πλατεία Κοτζιά

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 10:47
UPD:14:23
notoscom.gr

Της Σοφίας Εμμανουήλ
[email protected]

Στο πολυκατάστημα Notos Galleries, στη γωνία Σταδίου και Αιόλου, μεταφέρεται η δραστηριότητα του NotosHome της πλατείας Κοτζιά, στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης που υλοποιείται για να καταστεί βιώσιμη η αλυσίδα πολυκαταστημάτων Notos, μετά και την συμφωνία με την Pillarstone το περασμένο καλοκαίρι.

Το κλείσιμο του καταστήματος ειδών σπιτιού (που θα λειτουργεί ως shop in shop στον 6ο και 7ο όροφο τουNotos Αθήνας από τις 11 Φεβρουαρίου), μετά από 15 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος αυτού του σχεδίου, καθώς θα οδηγήσει σε περιορισμό του λειτουργικού κόστους και καλύτερη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας – αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν συγκύριοι στο συγκεκριμένο ακίνητο, πλέον των βασικών μετόχων της Notos.  

Αν και δεν έχουν δημοσιευθεί οι παράμετροι της τελικής συμφωνίας διάσωσης της Νotos Com Holdings, προβλέπεται ότι οι τέσσερις συστημικές τράπεζες (Αlpha, Εurobank, Εθνική και Πειραιώς) και η Pillarstone θα επενδύσουν νέα κεφάλαια συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ ενώ μικρή συμμετοχή θα έχει και ο βασικός μέτοχος Μιχάλης Παπαέλληνας.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα