«Μεσσηνιακή τηλεφωνία» από την Columbia Telecom

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2006 13:46

Την υπηρεσία «Μεσσηνιακή Τηλεφωνία» παρουσίασε σήμερα η Columbia Telecom σε εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

Η εκδήλωση αφορούσε την επίσημη έναρξη της διάθεσης των υπηρεσιών της «Μεσσηνιακής Τηλεφωνίας» , αλλά και την παρουσίαση των σημαντικών ωφελειών που αποκομίζει η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα , παρουσιάστηκε η συνεργασία της Columbia Telecom με το Ταμείο Αρωγής του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (ΤΑΜΕΜ), μέσα από την οποία δημιουργήθηκε η «Μεσσηνιακή Τηλεφωνία» αποκλειστικά για το σύνολο των κατοίκων και επιχειρήσεων της Μεσσηνίας, προσφέροντας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, με την πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας και του Επιμελητηρίου , καθώς η συγκεκριμένη συνεργασία αλλά και μέρος των εσόδων των προγραμμάτων αυτών στηρίζουν τα κοινωφελή ιδρύματα της τοπικής κοινωνίας και συγκεκριμένα το Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες Μεσσηνίας.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες και ιδιώτες του νομού, χρησιμοποιώντας την «Μεσσηνιακή Τηλεφωνία» να επιτύχουν μείωση του λειτουργικού τους κόστους - στο σύγχρονο περιβάλλον επιχειρηματικότητας - να εξοικονομήσουν πόρους από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, και να είναι παράλληλα αρωγοί της ευημερίας του τόπου τους.

Την αποκλειστική διάθεση και προώθηση της υπηρεσίας αυτής έχει αναλάβει η Μondialine εταιρεία δικτυακού Marketing.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με την παρουσία τους, παράγοντες και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι τόνισαν την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης συνεργασίας για την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της περιοχής της Μεσσηνίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα