Betanet: Νέα έργα ύψους 4 εκατ. ευρώ

Τρίτη, 09 Μαΐου 2006 11:26

Την εκτέλεση έργων συνολικού ύψους άνω των 4 εκ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανέλαβε η τεχνική εταιρεία ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ ΑΤΕ, θυγατρική κατά 100% της Betanet. Αναλυτικά τα έργα έχουν ως εξής:

1.1. "Κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας στον Πειραιά", προϋπολογισμού περίπου 1,5 εκ. ευρώ.

1.2. "Κατασκευή νέας μονάδας παραγωγής φυτικών εκχυλισμάτων της φαρμακευτικής εταιρείας DEMO Α.Β.Ε.Ε. στην Θεσσαλονίκη", προϋπολογισμού περίπου 1,4 εκ. ευρώ.

1.3. "Κατασκευή Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου ('Β ΠΕΣΥ Ν. Αιγαίου), στο Δήμο Λινδίων, Ρόδου", με προϋπολογισμό περίπου 0,5 εκ. ευρώ.

1.4. "Επέκταση κρηπιδωμάτων και ενίσχυση Δυτικού μόλου Λιμένα Ψεράμου", στο Δήμο Καλύμνιων, με προϋπολογισμό περίπου 0,7 εκ. ευρώ.

Με την ανάθεση των προαναφερθέντων έργων το νέο συνολικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο για τον Όμιλο υπερβαίνει τα 38 εκ. ευρώ.

Η Betanet ανακοίνωσε επίσης ότι η νέα ανανεωμένη εταιρική ιστοσελίδα της http://www.betanet.gr απέκτησε πανευρωπαϊκή και διεθνή διαδικτυακή ταυτότητα και είναι προσβάσιμη πλέον και μέσω των domains http://betanetgroup.eu και http://www.betanetgroup.com αντίστοιχα.

Με τον τρόπο αυτό, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία αναμένεται να επωφεληθεί από την ενιαία διαδικτυακή εμφάνιση πολλών εταιριών των Χωρών Μελών της Ε.Κ, προβάλλοντας την εταιρεία στα πλαίσια της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς αλλά και πέρα αυτής, υπερβαίνοντας έτσι τους διαδικτυακούς περιορισμούς παρουσίας της μόνο στην Ελλάδα.

Τέλος σημειώνεται ότι η εταιρεία έλαβε πρόσφατα μέρος με επιτυχία στην έκθεση "ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2006", η οποία διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο "Ε.Κ.Ε.Π." την περίοδο 12 έως 16 Απριλίου 2006.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα