Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 09 Μαΐου 2006 11:01

Emporiki Investment Bank: « Θεωρούμε ότι η συσσώρευση τιμών στα τρέχοντα επίπεδα - ενδεχομένως και με ελαφρώς ανοδικές τάσεις - σε επίπεδο γενικού δείκτη, είναι το πιο πιθανό για τη σημερινή συνεδρίαση, με την εικόνα των ευρωπαϊκών αγορών να παραμένει καταλυτική».

Praxis Securities: «Το θετικό κλίμα αναμένεται να συνεχιστεί και κατά την σημερινή συνεδρίαση ως αποτέλεσμα του θετικού momentum που έχει διαμορφωθεί και συγκρατεί ή αναβάλλει τις όποιες πιθανές προθέσεις των πωλητών».

Aspis Securities: «Οι ρευστοποιήσεις κερδών οδήγησαν σε διόρθωση τους δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. Οι ευρωπαϊκές αγορές πάντως αναμένεται να κινηθούν ανοδικά σήμερα, ενώ και στην εγχώρια αγορά θεωρούμε πιθανό να διατηρηθεί το θετικό κλίμα λόγω των ανακοινώσεων σημαντικών επιχειρηματικών συμφωνιών».

Euroxx: «Οι επιχειρηματικές συμφωνίες διατήρησαν το καλό κλίμα χθες και οδήγησαν τον γενικό δείκτη της Σοφοκλέους υψηλότερα, με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε κανονικά επίπεδα. Από τους επιμέρους δείκτες οι FTSE-40 και FTSE-80 ενισχύθηκαν σημαντικά. Σε Ευρώπη και Αμερική επικράτησαν μικτές τάσεις για τους κυριότερους δείκτες, ενώ στην Ασία ο Hang Seng και ο Nikkei κατέγραψαν απώλειες. Για σήμερα εκτιμάται ότι θα κινηθούμε εκ νέου ανοδικά αλλά με ηπιότερους ρυθμούς ενώ στο προσκήνιο θα παραμείνουν εταιρίες με σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα