Χ.Α.: Ξεφούσκωσε το τραπεζικό ράλι

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 15:32
UPD:15:35
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Περιορίζονται αισθητά τα κέρδη του ελληνικού χρηματιστηρίου, καθώς το τραπεζικό ράλι έχασε την ορμή του. Στις 15:25 ώρα Ελλάδος ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο μόλις 0,56% στις 605,56 μονάδες, παρά το έντονο ενδιαφέρον, που ανεβάζει την αξία των συναλλαγών πάνω από τα 45 εκατ. ευρώ. 

Ο τραπεζικός δείκτης είχε κάνει νωρίς το πρωί άλμα 10%, στον αποήχο της συμφωνίας της Eurobank με τη Grivalia. Λίγο μετά τις 12:30 τα κέρδη του είχαν ήδη περιοριστεί στο 5% και πλέον είναι μόλις στο +1,5%. Η εντυπωσιακή κούρσα αποδείχθηκε εξαιρετικά πρόσκαιρα. Ωστόσο το κλίμα παραμένει θετικό, έστω και λιγότερο  ενθουσιώδες, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το τραπεζικό ριμπάουντ που άρχισε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. 

Η μετοχή της Eurobank έφτασε προς στιγμήν να ενισχύεται έως και 24% και αυτή την ώρα ανακάμπτει μόλις 3,63%. Στο +1,65% και η μετοχή της Alpha Bank, ενώ της Εθνικής έχει γυρίσει σε αρνητικό έδαφος με απώλειες της τάξης του 2%. Εξανεμίστηκαν τα κέρδη και για την Πειραιώς. 

Στους υπόλοιπους κλάδους εξακολουθεί να ξεχωρίζει εκείνος της ακίνητης περιουσίας, με κέρδη της τάξης του 5,17%. Νωρίτερα είχε ενισχυθεί περισσότερο από 8%. Στο +7% η  μετοχή της Grivalia. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα