Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα η TUI

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 15:23
UPD:15:36
EPA/CHRISTIAN CHARISIUS

Σε επέκταση της παρουσίας του διεθνώς, με την προσθήκη 15 νέων μονάδων, θα προχωρήσει μέσα στο 2019 ο τουριστικός όμιλος TUI. Μεταξύ των χωρών, που επιλέγει να ενισχύσει τις δραστηριότητές και η Ελλάδα, με τη λειτουργία τεσσάρων νέων ξενοδοχείων. 

H ΤUI θα προσθέσει στο διεθνές χαρτοφυλάκιό της 12 νέα TUI Sensimar ξενοδοχεία και τρία νέα TUI Family Life μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος. Στην Ελλάδα θα προσθέσει το TUI Sensimar Meltemi Blue, τα ξενοδοχεία TUI Sensimar Insula Alba και TUI Family Life Elounda Beach στην Κρήτη, καθώς και το TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο.

Συνολικά το χαρτοφυλάκιο των τριών σημάτων (Sesimar, Sensatori και Family Life) της επεκτείνεται από τα 88 στα 103 ξενοδοχεία διεθνώς. Με τις προσθήκες αυτές επεκτείνεται το χαρτοφυλάκιο των τριών σημάτων ξενοδοχείων της TUΙ (TUI Sensimar, TUI Sensatori και TUI Family Life) από 88 σε 103 ξενοδοχεία διεθνώς. Το συνολικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει 380 ξενοδοχειακές μονάδες διεθνώς.

Aν και μερικά από τα 15 νέα ξενοδοχεία θα ανοίξουν σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Τουρκία, η TUI επενδύσει σε νέες μονάδες και σε προορισμούς, όπως η Ιταλία, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Κροατία.

Πηγή: Reuters 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα