Μπουτάρης: Αποχωρεί από το χώρο της μπύρας

Μεταβίβαση του 32% της Μύθος στη Scottish & Newcastle
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2006 11:10
UPD:11:12

Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία της Ζυθοποιίας Μύθος με τη Scottish & Newcastle. Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά : Sir Brian Stewart και Κ. Μπουτάρης

ΣΤΗ Scottish & Newcastle Plc μεταβίβασε η I. Μπουτάρης και Υιός Holding AE το σύνολο των μετοχών (32%) που κατείχε στη Μύθος Α.Ε., βάσει σχετικής συμφωνίας που υπεγράφη στις 31.5.2006.

«Κρίναμε ότι η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον και των Μετόχων της Ι. Μπουτάρης και Υιός Holding ΑΕ και της μελλοντικής πορείας του brand “Μύθος”. Αποχωρούμε από το χώρο της μπύρας μετά από μία διαδρομή 14 ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων πιστεύουμε ότι προσφέραμε στους Έλληνες και ξένους καταναλωτές ένα προϊόν που αγαπήθηκε στην Ελλάδα ιδιαίτερα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Μπουτάρη, Κωνσταντίνος Μπουτάρης.

«Η δραστηριότητά μας πλέον επικεντρώνεται στο χώρο του κρασιού κυρίως, με την ανάπτυξη νέων αμπελώνων και οινοποιείων εντός και εκτός Ελλάδος και την προώθηση της ποιότητας του ελληνικού κρασιού διεθνώς», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΟΚΑ



Σχολιασμένα