Ενημέρωση για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2006 17:41

«Ενημερώνομαι σωστά και διεκδικώ τα δικαιώματά μου». Με αυτό το σύνθημα η Υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά σε συνεργασία με την Ενωση Καταναλωτών Ελλάδος θα μοιράσει φέτος το καλοκαίρι στους ταξιδιώτες του μεγάλου λιμανιού ενημερωτικά φυλλάδια.

Από τις 8.30 το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουλίου, η Yπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και ο Πρόεδρος της Ενωσης Καταναλωτών Ελλάδος Μιχάλης Τσιφάκης θα βρίσκονται στην προβλήτα του Αργοσαρωνικού και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Ακτή Κονδύλη, για να ενημερώσουν τους πολίτες-καταναλωτές για τα δικαιώματά τους, πριν ξεκινήσουν και αφού βρεθούν στον τόπο των διακοπών τους.

«Ολα αυτά γίνονται ταυτόχρονα με τον αγώνα μας για ποιοτικές και φθηνές θαλάσσιες συγκοινωνίες. Δυστυχώς όπως το περσινό καλοκαίρι έτσι και φέτος οι επιβάτες των πλοίων της ακτοπλοΐας ζουν μέρες ταλαιπωρίας, μέρες ακρίβειας, μέρες ανασφάλειας. Ο κακός προγραμματισμός των δρομολογίων, η απελευθέρωση των εισιτηρίων που οδηγεί σε τιμές που δαγκώνουν, έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό κλίμα στον τουρισμό και τα νησιά μας», σχολίασε η κα Γεννηματά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα