Cisco: Αμετάβλητα τα κέρδη το τρίμηνο, 21% η αύξηση των εσόδων

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2006 08:14

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ διατηρήθηκαν το τέταρτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη της Cisco Systems Inc., καθώς το κόστος της αγοραπωλησίας μετοχών περιόρισε την ταχύτερη ανάπτυξη των πωλήσεων σε δύο χρόνια.

Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στο 1,54 δισ. δολ. ή 25 σεντς ανά μετοχή, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Τα έσοδα για το τρίμηνο που έληξε στις 29 Ιουλίου, σημείωσαν άνοδο 21%, φθάνοντας στα 7,98 δισ. δολ., μεγαλύτερη των εκτιμήσεων αναλυτή της UBS AG, που προέβλεπε ότι αυτά θα διαμορφωθούν στα 7,92 δισ. δολάρια. Ανοδικά κινήθηκαν οι μετοχές της εταιρείας, μετά την πρόβλεψη της εταιρείας για τη χρήση του 2007 η οποία ήταν υψηλότερη των εκτιμήσεων των οικονομικών αναλυτών.

Οι μετοχές της σημείωσαν άνοδο 1,65 δολ., ποσοστό 9,5%, φθάνοντας στα 18,94 δολ. η μία, κατά τη διευρυμένη διαπραγμάτευσή τους. Εάν κινηθούν ανοδικά και στην επόμενη συνεδρίαση, θα σημειώσουν τα μεγαλύτερα κέρδη σε χρονικό διάστημα περίπου τεσσάρων ετών. Κατά τη διαπραγμάτευσή τους στο Nasdaq, οι μετοχές της Cisco, σημείωσαν απώλειες 12 σεντς, φθάνοντας στα 17,29 δολ. η μία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα