ΕΣΑ: Οι καθυστερήσεις των έργων ανάπλασης του Τριγώνου μας εξάντλησαν

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 12:24
UPD:12:26
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Οι καταστηματάρχες του Τριγώνου, αναγνωρίζοντας ότι τα έργα ανάπλασης θα δώσουν εμπορική πνοή στην περιοχή, έκαναν υπομονή και ανέχθηκαν τις συνεχείς προφορικές διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Δήμου Αθηναίων και του εργολάβου, για την σύντομη ολοκλήρωση των παρεμβάσεων» αναφέρει ο Σύλλος στην ανακοίνωση.

Οι καθυστερήσεις των έργων ανάπλασης του Τριγώνου έχουν εξαντλήσει τις αντοχές των εμπόρων. Αυτό επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε επιστολή του προς τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Καμίνη. 

«Οι καταστηματάρχες του Τριγώνου, αναγνωρίζοντας ότι τα έργα ανάπλασης θα δώσουν εμπορική πνοή στην περιοχή, έκαναν υπομονή και ανέχθηκαν τις συνεχείς προφορικές διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Δήμου Αθηναίων και του εργολάβου, για την σύντομη ολοκλήρωση των παρεμβάσεων» αναφέρει ο Σύλλος στην ανακοίνωση και συνεχίζει: «Οι τρείς εν δυνάμει πεζόδρομοι είναι από την αρχή του έτους ένα απέραντο εργοτάξιο, ουσιαστικά απροσπέλαστο για τους καταναλωτές, τα μέτρα ασφαλείας του έργου είναι ελλιπέστατα και τα πραγματικά προβλήματα όταν οι καιρικές συνθήκες γίνουν αντίξοες, ανυπέρβλητα».

Όπως επισημαίνεται παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Συλλόγου, όχι απλώς δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα για την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των επαγγελματιών, για την περίοδο που ουσιαστικά δεν μπορούν να εργαστούν- ως δείγμα κατανόησης- αλλά αθετήθηκε κάθε χρονική υπόσχεση για την πρόοδο των εργασιών.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συντάσσεται πλέον απόλυτα με τα δίκαια αιτήματα των Αθηναίων πολιτών της περιοχής και είναι υποχρεωμένος να δηλώσει ξεκάθαρα ότι η αδιαφορία για την επιβίωση των επαγγελματιών που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον οικονομικό αφανισμό, δεν θα την αφήσει να περάσει απαρατήρητη» αναφέρει η επιστολή και καταλήγει: «Αναμένουμε την άμεση και δραστική παρέμβασή σας προς την εξεύρεση λύσης επί του συγκεκριμένου θέματος».

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα