Η Παπαστράτος εγκαινιάζει το νέο εργοστάσιο παραγωγής

Στα 20 δισεκατομμύρια ράβδοι καπνού IQOS η ετήσια παραγωγή
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 13:03
UPD:17:05
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Όπως τόνισε ο CEO της PMI Ανδρέας Καλατζόπουλος η επενδυση των 300 εκατ ευρώ είναι δείγμα εμπιστοσύνης στην Παπαστράτος και στο μέλλον της Ελλάδας. Σύμφωνα τον κ Καλαντζοπουλο η Παπαστράτος κάνει ενα σημαντικό βήμα σύμφωνα με το νέο όραμα της PMI για έναν κόσμο απαλλαγμένο απο τον καπνό του τσιγάρου.

Της Λέττας Καλαμαρά

Το δεύτερο στον κόσμο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων IQOS της Philip Morris International εγκαινίασε η Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο.

Όπως τόνισε ο CEO της PMI Ανδρέας Καλατζόπουλος, η επένδυση των 300 εκατ. ευρώ είναι δείγμα εμπιστοσύνης στην Παπαστράτος και στο μέλλον της Ελλάδας. Σύμφωνα τον κ Καλαντζόπουλο, η Παπαστράτος κάνει ενα σημαντικό βήμα σύμφωνα με το νέο όραμα της PMI για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου.

Από την πλευρά του, ο CEO της Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης, τόνισε τη σημασία της επένδυσης για την ελληνική οικονομία, τους εργαζόμενους, τους καπνοπαραγωγούς αλλά και τους πωλητές λιανικής του κλάδου. Το εργοστάσιο αριθμεί 400 νέους εργαζόμενους και θα προσληφθούν επιπλέον 200 εντός του 2018. 

Το νέο εργοστάσιο θα παράγει 20 δισεκατομμύρια ράβδους θερμαινόμενου καπνού για το καινοτόμο προϊόν IQOS της PMI και, όπως είπε ο κ Χαρπαντίδης, με τον τρόπο αυτό η Παπαστράτος γυρίζει σελίδα στην ιστορία των 87 χρόνων παρουσίας της. 
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα