Εγνατία: Νέο προϊόν στεγαστικής πίστης

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 09:32

ΤΟ ΝΕΟ προϊόν στεγαστικής πίστης, Egnatia in Home, προσφέρει η Εγνατία Τράπεζα. Το δάνειο έχει επιτόκιο συνδεδεμένο με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ με περιθώριο από 0,95% ώστε το ονομαστικό επιτόκιο σήμερα ξεκινά από 3,95%.

Η πρώτη δόση καταβάλλεται το 2008 και χρηματοδοτείται έως το 100% της εμπορικής αξίας του ακινήτου. Η τράπεζα δίνει δυνατότητα επιλογής σταθερού ή κυμαινόμενου επιτοκίου για όλη τη διάρκεια του δανείου ή συνδυασμού σταθερού επιτοκίου για το 50% του δανείου και κυμαινόμενου για το υπόλοιπο 50%. Η διάρκεια του δανείου είναι έως 40 έτη και υπάρχει δυνατότητα για αναβολή πληρωμής έως και 2 δόσεων το χρόνο και για αλλαγή της διάρκειας του δανείου, ενώ δίνεται και δωρεάν ασφάλεια ζωής για τον πρώτο χρόνο

Για την αντιμετώπιση έκτακτων προσωπικών αναγκών και εξόδων παρέχεται σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος δυνατότητα χορήγησης προσωπικού δανείου έως και 50.000 ευρώ, χωρίς επιπλέον δικαιολογητικά, με επιτόκιο στεγαστικού δανείου συν 1,25%.

Παρέχεται επίσης προεγκεκριμένη πιστωτική κάρτα με δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια του δανείου και κάρτα προνομίων Εgnatia In Home Privilege Card, με την οποία οι πελάτες απολαμβάνουν εκπτώσεις και παροχές στις τραπεζικές τους συναλλαγές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα