Νέα επενδυτικά προϊόντα από Citibank και Emporiki Bank

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 09:26

NEA επενδυτικά προϊόντα που εξασφαλίζουν 100% προστασία του κεφαλαίου σε συνδυασμό με δυνατότητα υψηλών αποδόσεων διαθέτει η Citibank έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Τα τέσσερα νέα προϊόντα προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες επένδυσης στην αγορά του χρυσού, στις αγορές συναλλάγματος, στις 25 καλύτερες μετοχές του κόσμου και στην ιαπωνική αγορά μετοχών.

Οι Τίτλοι Προστατευμένου Κεφαλαίου Gold Barrier Note διατίθενται σε ευρώ και δολάρια ΗΠΑ και έχουν διάρκεια 18 μήνες. Επενδύουν στην ενδεχόμενη άνοδο της τιμής του χρυσού και η απόδοση μπορεί να φθάσει έως το 19,99%. Οι τίτλοι Triple Range Note II απευθύνονται σε όσους έχουν ενημερωμένη άποψη για την πορεία της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου ΗΠΑ και θέλουν να επενδύσουν στην αγορά συναλλάγματος. Διατίθενται και στα δύο αυτά νομίσματα και έχουν διάρκεια επένδυσης 18 μήνες. Η απόδοσή τους μπορεί να φθάσει έως και 15% για την επένδυση σε ευρώ και έως 20% για την επένδυση σε δολάρια ΗΠΑ.

Οι τίτλοι Citigroup S&P Global STARS Index Note II επενδύουν στην πορεία του δείκτη που περιλαμβάνει τις 25 πιο ανταγωνιστικές διεθνείς μετοχές, δηλαδή εκείνες που έχουν τη μεγαλύτερη προοπτική να υπερβούν τις αποδόσεις της αντίστοιχης αγοράς και έχουν διάρκεια 3 χρόνια. Ελάχιστο ποσό επένδυσης για τα τρία προϊόντα είναι τα 50.000 ευρώ και τα 66.000 δολάρια ΗΠΑ.

Η Citibank παρέχει ξανά λόγω μεγάλης ζήτησης ένα προϊόν για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις θετικές προβλέψεις για τις μελλοντικές επιδόσεις της ιαπωνικής οικονομίας. Τα νέα DB Platinum III Nikkei 225 Index Protected Funds συνδυάζουν τη συμμετοχή στη μετοχική αγορά της Ιαπωνίας με 100% προστασία του κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη και ποσό επένδυσης από 3.000 ευρώ/δολάρια ΗΠΑ. Το προϊόν διατίθεται έως τις 30 Οκτωβρίου.

Η Εμπορική

Νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου ετήσιας διάρκειας διαθέτει η Emporiki Bank έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Το προϊόν απευθύνεται σε ιδιώτες και σε επιχειρήσεις και η τελική του απόδοση εξαρτάται από την εξέλιξη της ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου ΗΠΑ και συγκεκριμένα από τον αριθμό των εβδομαδιαίων παρατηρήσεων που θα βρίσκονται εντός συγκεκριμένου εύρους τιμών (1,25-1,31) με μέγιστη δυνατή απόδοση 5,70%. Σημειώνεται ότι η εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου ισχύει υπό την προϋπόθεση διακράτησής του έως τη λήξη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα