Επισκόπηση oικονομικού Τύπου

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 08:12

* ΕΞΠΡΕΣ: "Το καρτέλ του κράτους γονατίζει την οικονομία. Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον ΣΕΒ, που "χρεώνει" στο Δημόσιο 50 μονοπώλια".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πληγή το "καρτέλ του κράτους". Βολές ΣΕΒ για την κρατικοδίαιτη οικονομία. Ανταπάντηση του Συνδέσμου στις κατηγορίες κατά των επιχειρήσεων".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Κράτος-καρτέλ! Πυρά του προέδρου του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλου για την οικονομία".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αντεπίθεση" ΣΕΒ υπέρ της επιχειρηματικότητας. Ο πρόεδρός του Δ. Δασκαλόπουλος μίλησε για ιδιότυπο "καρτέλ του κράτους".

Δηλώσεις προέδρου ΣΕΒ

Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, απαιτώντας να σταματήσει η τροφοδότηση του κλίματος εντυπώσεων, που αφοριστικά και αβασάνιστα ανακαλύπτει παντού ιδιωτικά καρτέλ και δαιμονοποιεί συλλήβδην την επιχειρηματική τάξη".

Το ΚΕΡΔΟΣ προσθέτει ότι "Επίθεση κατά του κράτους και του ανασταλτικού ρόλου που έχει στην ανάπτυξη της υγιούς ανταγωνιστικότητας στη χώρα μας εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών κ. Δ. Δασκαλόπουλος, ενώ σχολίασε ότι σε αυτό το κλίμα συμβάλλει και η δημοσιογραφική παρουσίαση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα