Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2006 10:08
UPD:10:21

Egnatia Finance «Το κλίμα παραμένει θετικό και παρά το ότι δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες ρευστοποιήσεις, εκτιμούμε ότι οι συνολικές πιθανότητες καθοδικής κίνησης της Σοφοκλέους είναι μάλλον περιορισμένες. Εν αναμονή του πρώτου κύματος των εταιρικών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου σε δύο εβδομάδες περίπου, θα αναμέναμε οι τιμές να σταθεροποιηθούν στα τρέχοντα περίπου επίπεδα».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά σε επίπεδο δεικτών την Παρασκευή πραγματοποίησε κέρδη, με αυξημένο όγκο συναλλαγών. Όμως η πλειοψηφία των μετοχών ακολούθησε πτωτική πορεία. ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΑΛΦΑ και ΟΤΕ πραγματοποίησαν τους υψηλότερους όγκους συναλλαγών κάτι που χαρακτηρίζει το ελληνικό χρηματιστήριο το τελευταίο διάστημα. Για σήμερα παραμένουμε θετικοί».

Praxis Securities: «Η διατήρηση του ΓΔΧΑ σε επίπεδα άνω των 4.000 μονάδων σε συνδυασμό με το θετικό κλίμα που επικρατεί στις κυριότερες κεφαλαιαγορές, μας καθιστά αισιόδοξους για τη συνέχεια της ανοδικής κίνησης της εγχώριας αγοράς, κατά τη σημερινή συνεδρίαση».

Aspis Securities: «Νέο ρεκόρ για το Dow Jones την Παρασκευή, καθώς τα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις θεωρήθηκαν ικανοποιητικά από τους επενδυτές. Νέα ρεκόρ σηµείωσαν και οι ευρωπαϊκές αγορές. Θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση της ανόδου και σήµερα τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και την εγχώρια αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα