Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2006 09:41
UPD:10:09

Egnatia Finance «Γενικά, θα αναμέναμε οι τιμές στη Σοφοκλέους να σταθεροποιηθούν στα τρέχοντα επίπεδα, εν αναμονή ενδείξεων σχετικά με τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου που αναμένεται να ξεκινήσουν να ανακοινώνονται στα τέλη Οκτωβρίου».

Praxis Securities: «Οι κυριότερες κεφαλαιαγορές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σημείωσαν πτωτική πορεία, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε συνέχιση των ρευστοποιήσεων και στην εγχώρια αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε πτωτικά, με τις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης να πιέζονται περισσότερο, καθώς ο δείκτης FTSE/ASE 40 ήταν από τους ελάχιστους που διατήρησαν τα κέρδη τους. Οι μετοχές ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΑΛΦΑ και ΚΥΠΡ πραγματοποίησαν τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, ο οποίος στο σύνολό του δεν ξεπέρασε τα 256 εκατ. ευρώ. Μετά την αντιστροφή τάσης που πραγματοποιήθηκε στις διεθνείς αγορές θα είμαστε επιφυλακτικοί για την πορεία της αγοράς σήμερα».

Aspis Securities: «Διόρθωση χθες στη Wall Street µε αφορµή τη δηµοσίευση του δείκτη τιµών παραγωγού του Σεπτεµβρίου που ήταν υψηλότερος του αναµενόµενου. Στις ευρωπαϊκές αγορές και την εγχώρια αγορά συνεχίστηκαν η ρευστοποιήσεις κερδών, µε τις µετοχές των τραπεζών να δέχονται τις σηµαντικότερες πιέσεις. Θεωρούµε πιθανή µια ανοδική αντίδραση σήµερα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα