Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2006 10:00

Emporiki Investment Bank: «Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται ότι θα ανοίξουν με θετικό πρόσημο, έπειτα από τη χθεσινοβραδινή απόφαση της FED να αφήσει αμετάβλητα τα επιτόκια στις ΗΠΑ, και εκτιμούμε ότι ανάλογα θα συμπεριφερθεί και η ελληνική αγορά».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά, αν και ξεκίνησε έντονα ανοδικά, τελικά πραγματοποίησε οριακά κέρδη. Στα θετικά της ημέρας η άνοδος που πραγματοποίησαν οι μετοχές που χαρακτηρίζουν το δείκτη FTSE/ASE 80, απόδειξη της διάχυσης του ενδιαφέροντος πέραν των μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης. Σε σχέση με τον όγκο συναλλαγών, πρωταγωνιστές ήταν οι μετοχές ΕΥΡΩΒ, ΕΤΕ, ΓΙΟΥΝ και ΟΤΕ. Για σήμερα παραμένουμε θετικοί».

Aspis Securities: «Με µικρή άνοδο αντέδρασαν οι αµερικανικές µετοχές στην απόφαση της Fed να αφήσει αµετάβλητα τα επιτόκια. Οι ευρωπαϊκές αγορές κινήθηκαν επίσης ανοδικά καθώς τα εταιρικά κέρδη που δηµοσιεύονται ικανοποιούν τους επενδυτές. Στην εγχώρια αγορά τη σηµαντικότερη ενίσχυση παρουσίασαν οι µετοχές µικρής και µεσαίας κεφαλαιοποίησης. Όσον αφορά τη σηµερινή συνεδρίαση, θεωρούµε πιθανή τη εµφάνιση τάσεων συσσώρευσης µέσω ρευστοποιήσεων κερδών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα