Ρόκας: Αποχωρεί ο πρόεδρος του δ.σ. λόγω ορίου ηλικίας

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2006 12:18

Την παραίτησή του από τις θέσεις του προέδρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Χ. Ρόκας ΑΒΕΕ προτίθεται να υποβάλει στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ. ο κ. Χρήστος Ρόκας σεβόμενος τους όρους εταιρικής διακυβέρνησης της εταιρείας περί ορίου ηλικίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι συνακόλουθες αλλαγές έχουν απόλυτα συμφωνηθεί με την πλειοψηφούσα μέτοχο IBERDROLA ENERGIAS RENOVABLES II S.A.

Η δραστηριοποίηση του κ. Χ. Ρόκα θα επικεντρωθεί στην ανάληψη από μέρους του της διεύθυνσης των Μεγάλων Ενεργειακών Έργων του Ομίλου http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/11/17/1266776.htm

Τη θέση του κ. Χρήστου Ρόκα ως Προέδρου Δ.Σ. θα προταθεί να καταλάβει ο κ. Γεώργιος Χρήστου Ρόκας παραιτούμενος από την θέση του Γενικού Διευθυντή Ενέργειας της εταιρείας.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι την θέση του Γενικού Διευθυντή Ενέργειας θα καταλάβει ο κ. Αθανάσιος Γεωργίου Τσαντίλας, καθώς και ότι θα προταθεί στο Δ.Σ. της Εταιρείας η εκλογή του ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καλύπτοντας την κενή θέση μετά την αποχώρηση του κ. Χρήστου Ρόκα.

Η Χ. Ρόκας ΑΒΕΕ, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «αναγνωρίζοντας τη συνεχή και αμέριστη προσφορά του ιδρυτή κ. Χρήστου Γ. Ρόκα για τη δημιουργία, εξέλιξη και αναρρίχηση της εταιρείας στην κορυφαία θέση των κλάδων δραστηριοποίησής της στην Ενέργεια και στα Ανυψωτικά Μηχανήματα, προτίθεται να ανακηρύξει τον κ. Χρήστο Γ. Ρόκα Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα