Επίσκεψη Σιούφα στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της ΟΚΤΑ στα Σκόπια

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2006 12:17

Τις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της ΟΚΤΑ στα Σκόπια, επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, συνοδευμένος από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης Νίκο Στεφάνου, υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ανάπτυξης, το διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Δημήτρη Μανιατάκη, τον πρόεδρο των ΕΛΠΕ Ευθύμιο Χριστοδούλου και τον πρόεδρο του ΔΕΣΜΗΕ Ευάγγελο Λεκατσά.

Ο υπουργός ενημερώθηκε από τη διοίκηση των ΕΛΠΕ και της ΟΚΤΑ για τη λειτουργία και την πορεία του διυλιστηρίου καθώς και για τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξής τους.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της επίσκεψης ο υπουργός Ανάπτυξης στάθηκε στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΟΚΤΑ, όπου, όπως είπε, διαπίστωσε το κλίμα της στενής συνεργασίας που υπάρχει με τη διοίκηση για καλά αποτελέσματα της επιχείρησης και για τη στήριξη από τους εργαζόμενους των σχεδίων της για το μέλλον.

Ο κ. Σιούφας εξέφρασε εξάλλου την επιθυμία της Ελλάδος να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο οι οικονομικές σχέσεις με την πΓΔΜ, όχι μόνο στον ενεργειακό τομέα, αλλά σε όλους τους τομείς. «Υπάρχουν τέτοια περιθώρια και για λόγους κοινής οικονομικής ανάπτυξης αλλά και καλής γειτονίας», σημείωσε.

· Μετά την επίσκεψη στο διυλιστήριο ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Νίκος Στεφάνου, συναντήθηκαν με περισσότερους από 50 εκπροσώπους των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πΓΔΜ, συνάντηση η οποία έγινε στο γραφείο του συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα