Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

«Φυσιολογικές οι χθεσινές ρευστοποιήσεις»
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2006 10:10
UPD:10:14

Aspis Securities: «Θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση των πιέσεων σήµερα τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και την εγχώρια αγορά. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναµένουµε να βρεθούν σήµερα οι µετοχές της ΔΕΗ και του ΟΤΕ».

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Μετά την πρόσφατη ισχυρή επίδοση, οι ρευστοποιήσεις κερδών είναι αναμενόμενες, ωστόσο, το επενδυτικό κλίμα είναι θετικό καθώς υποστηρίζεται από τα καλά αποτελέσματα».

Fortius Finance: «Ως φυσιολογικές μπορούν να χαρακτηρισθούν οι χθεσινές ρευστοποιήσεις, απόρροια της επιφυλακτικότητας των επενδυτών στην τρέχουσα φάση. Η τελευταία μάλιστα καταδεικνύεται από την αδυναμία διάσπασης των υψηλών του ΓΔ στις 4.334 μονάδες με αυξημένο τζίρο και διαφυγή του σε υψηλότερα επίπεδα.

»Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με την κίνηση των μετοχών της ΔΕΗ και της Intralot, όπως και αυτής των ξένων δεικτών να αποτελούν σημεία αναφοράς. Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι η παραμονή του ΓΔ πάνω από τη στήριξη των 4,250 μονάδων».

Euroxx: «Σημαντικές απώλειες κατέγραψε ο Γενικός δείκτης Τιμών της Σοφοκλέους κατά τη χθεσινή συνεδρίαση… Στις διεθνείς αγορές επικράτησαν μικτές τάσεις. Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί σταθεροποιητικά με αυξημένη πιθανότητα μιας εκ νέου διόρθωσης».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα