Aπεσύρθη ο Macklowe από την εξαγορά της Reckson

Aλλη προσφορά θα καταθέσει ο Carl Icahn
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 08:39

ΑΠΕΣΥΡΘΗ από την προσπάθεια εξαγοράς με επικεφαλής τον Carl Icahn, που είχε υποσχεθεί σήμερα να κάνει μία επίσημη προσφορά για την Reckson Associates Realty Corp., ο επενδυτής στο real estate της Ν. Υόρκης, Harry Macklowe.

Η προσφορά του Icahn, στα 49 δολ. ανά μετοχή, συνολικά 4,26 δισ. δολ. για το επενδυτικό τραστ του real estate, δεν θα γίνει, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Reckson. Ο Icahn είπε στη Reckson ότι ενδέχεται να κάνει άλλη προσφορά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οποία ωστόσο δεν ανέφερε το πότε αυτή θα γίνει.

«Ο Icahn και οι συνεργαζόμενες πλευρές, ενδέχεται να κάνουν μία άλλη πρόταση για την αγορά της Reckson», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Macklowe ήταν ο δεύτερος συνεργάτης του Icahn που απεσύρθη από τον όμιλο επενδυτών μέσα σε δύο ημέρες. Η Mack-Cali Realty Corp. απεσύρθη το Σάββατο. Χωρίς πρόταση από τον Icahn, οι μέτοχοι της Reckson θα ψηφίσουν, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 6 Δεκεμβρίου για την προσφορά των 3,8 δισ. δολ. σε μετρητά και μετοχές της SL Green Realty Corp., του μεγαλύτερου γραφείου real estate της Ν. Υόρκης. Η ψηφοφορία καθυστέρησε δύο φορές πριν την ανακοίνωση του Icahn και του Macklowe στις 16 Νοεμβρίου ότι προτίθενται να κάνουν μεγαλύτερη προσφορά εξαγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα