Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 08:39

Aπεσύρθη ο Macklowe από την εξαγορά της Reckson

ΑΠΕΣΥΡΘΗ από την προσπάθεια εξαγοράς με επικεφαλής τον Carl Icahn, που είχε υποσχεθεί σήμερα να κάνει μία επίσημη προσφορά για την Reckson Associates Realty Corp., ο επενδυτής στο real estate της Ν. Υόρκης, Harry Macklowe.

Η προσφορά του Icahn, στα 49 δολ. ανά μετοχή, συνολικά 4,26 δισ. δολ. για το επενδυτικό τραστ του real estate, δεν θα γίνει, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Reckson. Ο Icahn είπε στη Reckson ότι ενδέχεται να κάνει άλλη προσφορά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οποία ωστόσο δεν ανέφερε το πότε αυτή θα γίνει.

«Ο Icahn και οι συνεργαζόμενες πλευρές, ενδέχεται να κάνουν μία άλλη πρόταση για την αγορά της Reckson», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Macklowe ήταν ο δεύτερος συνεργάτης του Icahn που απεσύρθη από τον όμιλο επενδυτών μέσα σε δύο ημέρες. Η Mack-Cali Realty Corp. απεσύρθη το Σάββατο. Χωρίς πρόταση από τον Icahn, οι μέτοχοι της Reckson θα ψηφίσουν, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 6 Δεκεμβρίου για την προσφορά των 3,8 δισ. δολ. σε μετρητά και μετοχές της SL Green Realty Corp., του μεγαλύτερου γραφείου real estate της Ν. Υόρκης. Η ψηφοφορία καθυστέρησε δύο φορές πριν την ανακοίνωση του Icahn και του Macklowe στις 16 Νοεμβρίου ότι προτίθενται να κάνουν μεγαλύτερη προσφορά εξαγοράς.