Προειδοποιεί με κινητοποιήσεις η ΟΜΕ-ΟΤΕ

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2006 21:40

Την αντίθεσή τους τόσο στην περαιτέρω μετοχοποίηση του ΟΤΕ όσο και στο ενδεχόμενο αλλαγών στο Γενικό Κανονισμό Προσωπικού (ΓΚΠ), εξέφρασαν οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ, χαρακτήρισαν παλινωδία την προσπάθεια κυβέρνησης και διοίκησης καθώς, όπως είπαν, «δεν ξέρουν τι ακριβώς πουλάνε, πού το πουλάνε και πώς το πουλάνε».

Την αντίθεσή τους εξέφρασαν επίσης τα στελέχη της ΟΜΕ-ΟΤΕ και στο θέμα της εξαγοράς της Γερμανός ΑΕ, εκτιμώντας ότι το τίμημα ήταν πανάκριβο, και κατήγγειλαν ότι τα ίδια πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην εξαγορά της Γερμανός, εμπλέκονται και στην πώληση του ΟΤΕ.

Οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ την άλλη εβδομάδα θα συναντηθούν με τη ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ περιμένουν απάντηση για συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και τον πρωθυπουργό.

Δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που διοργανώνουν για τις 13 του μήνα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ότι θα υποβάλουν μηνύσεις για καταστρατήγηση του ΓΚΠ, ενώ δεν απέκλεισαν και καταλήψεις κτηρίων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα