ΕΣΠ: Δεν υφίστανται πλέον λόγοι για συνέχιση των κινητοποιήσεων στα λιμάνια

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2006 20:27

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της αποχής των εργαζομένων από την υπερωριακή εργασία στα λιμάνια», αφού «όλα τα αιτήματα των εργαζομένων έχουν ικανοποιηθεί και η μόνη διαφωνία εστιάζεται στη χρονική διάρκεια του διαλόγου και στα εργασιακά».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά καλεί την διοίκηση του ΟΛΠ και τους εργαζόμενους «να δώσουν λύση στο πρόβλημα, για να πάψει επιτέλους η επιχειρηματική κοινότητα και κυρίως οι πολίτες να υφίστανται τις επιπτώσεις». Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς συμπληρώνει ότι «δυστυχώς για άλλη μια φορά το θύμα θα είναι ο κταναλωτής που ανήμπορος να αντιδράσει, θα δεχθεί υποχρεωτικά τις ανατιμήσεις που δημιούργησε η δυσλειτουργία του λιμανιού».

«Περαν των επιπτώσεων που έχουν δημιουργηθεί και θα συνεχίσουν να δημιουργούνται το επόμενο τρίμηνο», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «είναι βέβαιο ότι η μεγαλύτερη έλλειψη που ήδη παρουσιάζεται είναι η ρευστότητα των επιχειρήσεων και η αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Οσον αφορά τις καθημερινές επιβαρύνσεις, ο ΓΓ του ΥΕΝ διαβεβαίωσε ότι εξετάζεται θετικά το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς προς την διοίκηση του ΟΛΠ για απαλλαγή των παραληπτών από πρόσθετες επιβαρύνσεις».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα