Ευθυμίου: Με τροπολογίες της νύχτας επιχειρούν να εκποιήσουν τον ΟΤΕ

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2006 19:33

«Με τροπολογίες της νύχτας που αποτελούν όνειδος της ημέρας, η ΝΔ επιχειρεί να εκποιήσει τον ΟΤΕ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

Σχολιάζοντας δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η ΝΔ εφαρμόζει στον ΟΤΕ το πρόγραμμά της, όπως το είχε θέσει υπό κρίση του ελληνικού λαού στις 7 Μαρτίου 2004, ανέγνωσε απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από συνέντευξη του κ. Σουφλιά ως γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού & Προγράμματος της ΝΔ, στις 4 Φεβρουαρίου 2004, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «δεν λέμε ότι θα βρούμε στρατηγικό επενδυτή. Δεν λέμε δηλαδή ότι θα πάμε σε στρατηγικό επενδυτή και μάνατζμεντ εκτός ελέγχου του δημοσίου. Η συμμαχία κράτος και αυτός που θα βρεις για να κάνει στρατηγική συμμαχία θα κρατήσουν το 34%. Και άρα το κράτος είναι αυτό που θα έχει βασικά το πάνω χέρι».

«Είναι στην ίδια κυβέρνηση του κ. Καραμανλή οι κ.κ. Σουφλιάς και Αλογοσκούφης; Ο κ. Καραμανλής προσήλθε με αυτό το πρόγραμμα και σήμερα η τροπολογία της νύχτας καταργεί πλήρως το 33% που προβλέπει ο νόμος του ΠΑΣΟΚ ως εγγύηση του δημοσίου ελέγχου του ΟΤΕ. Αποδεικνύεται λοιπόν και σε αυτό το μείζον θέμα η διγλωσσία της ΝΔ, γιατί ό,τι κάνει τώρα στον ΟΤΕ είναι ό,τι ετοιμάζει για το ασφαλιστικό», σημείωσε ο κ. Ευθυμίου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα