Τράπεζα Κύπρου: Δεν συντρέχουν λόγοι για συνάντηση με την Πειραιώς

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2006 21:30

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου σε αποψινή συνεδρίαση του εξέτασε την επιστολή της Τράπεζας Πειραιώς για συνάντηση των δύο Τραπεζών http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/12/13/1277816.htm .

Σε ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου αναφέρεται ότι «λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι η επιστολή δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε συγκεκριμένη πρόταση για συνεργασία, το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε ομόφωνα ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την προτεινόμενη συνάντηση».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, «επαναλαμβάνει τη θέση του ότι καθηκόντως θα εξετάσει οποιαδήποτε συγκεκριμένη και πλήρη πρόταση με αποκλειστικό πάντα γνώμονα τα συμφέροντα του συνόλου των μετόχων καθώς και του προσωπικού, των πελατών της και της Κυπριακής οικονομίας γενικότερα».

Ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Κολακίδης δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε, ως μεγαλύτερος μέτοχος στην Τράπεζα Κύπρου, όσα αναφέρει η διοίκηση της Τράπεζας για την αναπτυξιακή της πορεία και τις προοπτικές της. Τις επόμενες ημέρες η Τράπεζα Πειραιώς θα γνωστοποιήσει την πρόταση πλαισίου συνεργασίας των δύο ομίλων, που στόχο θα έχει τα αμοιβαία οφέλη των μετόχων των δύο τραπεζών».

AΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα