Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίσεις - πρόστιμα

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2006 17:56

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα :

· Την έγκριση της επέκτασης του σκοπού της εταιρίας ΕΡΜΗΣ ΑΕΔΑΚ, ώστε να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου καθώς και επενδυτικές συμβουλές.

· Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Α.Ε.Ε.Δ. στις υφιστάμενες Ανώνυμες Εταιρίες Λήψης και Διαβίβασης Εντολών (Α.Ε.Λ.Δ.Ε.) ΗΠΕΙΡΟΥ με έδρα την ¶ρτα, ΟΠΤΙΜΟΥΜ με έδρα την Αθήνα, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ FINANCIAL SERVICES με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Ν. ΚΥΡΑΖΟΓΛΟΥ με έδρα την Κομοτηνή, ANALYSIS SIGNA με έδρα την Σπάρτη, ΚΧΒ ΠΡΟΤΥΠΗ με έδρα τη Μεταμόρφωση.

· Την παροχή άδειας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων από τις εταιρίες Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ και ΑΡΤΙΟΝ ΑΧΕΠΕΥ.

· Τον πίνακα επιτυχόντων στις εξετάσεις χρηματιστηριακών εκπροσώπων που διενεργήθηκαν στις 26.11.2006 στην Κύπρο (πρόσβαση στον πίνακα επιτυχόντων μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς www.hcmc.gr ).

· Την εισαγωγή νέων μετοχών από άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της ΕΧΑΕ.

· Την επιβολή προστίμου ύψους 6.000 ευρώ στον κ. Γκάντυ-Γκυ Νατάν, μέτοχο της FANCO AE, διότι προέβη εκπρόθεσμα σε γνωστοποίηση μεταβολής ποσοστού δικαιωμάτων ψήφου μεγαλύτερης του 3% της ανωτέρω εταιρίας, κατά παράβαση του Π.Δ. 51/1992.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα